miércoles, 7 de diciembre de 2016

El "Panfleto" de las tres mentiras

Artículo de: - LAS TRES MENTIRAS DE "CiU" (O como se llamen ahora) -

Quien será el ilustrado o la "ILUSTRADA" que ha hecho este "Panfleto"
Fuente de websegur, las tres mentiras:

Primera mentida: "L'aigua costarà 46 euros per 30m3". Per  30 m3 costarà 31,60 euros. Com es veu, una lleugera diferència (o astronòmica, com dirien ells). A més, cal tenir en compte que aquests imports són bimensuals, cosa que no diuen. No obstant, la mitjana de consum de Calafell són 16 m3 i pagarien 20,80 euros el bimestre (un augment de poc més d'un euro). Aquest lleuger increment ens ajudarà a poder fer renovació de xarxa (es perd un 40% de l'aigua pel mal estat dels tubs).

Segona mentida: Sobre la modificació de tarifes de la brossa, diuen que el motiu és "Recaptar més!". Això no és cert, ja que els ingressos de la brossa només poden anar a pagar el cost de la mateixa. No es poden destinar els ingressos per aquest concepte a altres despeses.

Tercera mentida: "han començat les revisions cadastrals i, per tant, augmentarà l'IBI en molts casos", nova incorrecció. No s'està fent cap revisió cadastral, s'està fent una actualització. En ella es detecten noves construccions que no tributaven o altres incidències que fan pujar o baixar el cost del rebut de l'IBI. Però, no s'apuja el tipus en cap cas. En alguns casos, el cost del rebut també baixa.No hay comentarios:

Publicar un comentario