jueves, 4 de mayo de 2017

Los "Sin nombre" necesitan ayuda

Jo també vull fer una crida, a tota la població, per a ajudar a CiU (PDeCAT no sé qui són). Envieu-los les factures de l'aigua que hagin pujat més del 50% (com diuen ells que ha pujat). Tant de bo trobin a algú! Així no podrem dir-los mentiders.


Mai hem dit que l'aigua no puji, al revés. Sempre hem dit que pujava de forma moderada, no el 50% com diuen ells. Aquest major ingrés (uns cent mil euros, en total), es destinarà a renovar la xarxa d'aigua del municipi, per a evitar que el 40% de l'aigua es perdi pel subsòl. Cal dir que el 60% de les canonades són de fibrociment (Uralita). Així ens ho ha deixat CiU, després d'anys governant.


No obstant, també diem que en el 90% dels habitatges del municipi, es baixarà el rebut de la brossa, especialment en els pisos. Per tant, la lleugera pujada de l'aigua es compensarà amb la brossa i l'economia familiar no ho notarà.


També aprofito per a recordar que l'any passat cam abaixar l'IBI un 10%, un import major del què estem parlant ara. El vam baixar, tot i el vot en contra de CiU, qui deia que no es podia fer. En fi, miopia política dels sense nom!

El 60 % de la canalización, tuberias, es de fibrocemento, uralita, se necesita reemplazarlas, por eso ese pequeño aumento, pero NO el 50 %.

No hay comentarios:

Publicar un comentario