domingo, 25 de junio de 2017

Sessió plenària extraordinària, 26 de juny de 2017

El ple començarà a les 17 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del carrer Sant Pere 29. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio http://www.calafellradio.cat/ (107.9 FM i on-line a calafell.tv), però també per streaming: http://calafell.tv/calafelltv/.
L’ordre del dia és el següent:


1. Ratificar la urgència de la sessió.

2. Concertació d’una operació de crèdit a llarg termini per al finançament d’inversions de l’exercici 2017.

3. Proposta d’aprovació expedient núm 3/17 de reconeixement extrajudicial de3 crèdits per import de 44.987,58 euros.

4. Proposta aprovació convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a les entitats culturals del municipi de Calafell per a l’exercici 2017.

5. Proposta aprovació de la convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per als centres educatius del municipi de Calafell per al projecte anual de centre, per a l’exercici 2017.

6. Proposta aprovació convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a les  AMPA dels centres educatius del municipi per a les activitats extraescolars, exercici 2017.

7. Proposta d’aprovació de la convocatòria pública de les bases per a l’atorgament de subvencions a les associacions de veïns del municipi de Calafell, per a l’exericci 2017 i per un import total de 5.000 euros.

8. Proposta aprovació de la convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a activitats esportives i per a la promoció esportiva del municipi per a l’exercici de 2017.No hay comentarios:

Publicar un comentario